Solar

Solar

Wij verbeelden zonneparken, zodat iedereen weet hoe het er straks uit komt te zien

Energietransitie. Het gonst ervan in Nederland. Dat betekent nogal wat. Hoe komt dat eruit te zien?

Zonneparken: draagvlak door beeld en informatie

Wat gaan belanghebbenden merken van het geplande zonnepark? Wat zijn de overwegingen voor het project? Dat brengen wij in beeld in ons interactieve beeldplatform, waarin iedereen zelf rond kan kijken en informatie kan vinden.

Toegevoegde waarde aan het planproces

Wij hebben het verbeelden van zonneparken in een super efficiënt lopend proces gegoten. Dat bespaart tijd en geld voor de initiatiefnemer. Daardoor is dit een ijzersterke tool voor acquistiegesprekken. En dezelfde tool kan uitstekend hergebruikt worden voor omgevingscommunicatie. Met ons stakeholder engagement platform kan je ook mensen actief laten meedenken in het planproces; zo kun je online burgerparticipatie vormgeven en op verschillende manieren de dialoog aangaan.

Zon en wind

Ook in het verbeelden van combinatieprojecten voor zonne- en windenergie zijn wij zeer goed thuis. Wij vertellen je er graag meer over.

Of neem hieronder alvast een kijkje bij een van de projecten die we al eerder in beeld brachten. Klik op de foto en kijk rond, of gebruik het menu om eenvoudig te switchen tussen de Huidige Situatie en de Toekomstige Situatie. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

 .

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.