Reviews

Benieuwd naar ervaringen met ons? Lees hier de reviews

"In het RES project energienoordveluwe.nl hebben de visualisatie van de zoekgebieden voor wind- en zonne-energie goed gewerkt bij onze consultatieronde van inwoners. De gegeven scores en argumenten heeft ons veel waardevolle informatie opgeleverd. Daarmee kunnen we duidelijke keuzes maken in de uitwerking onze energiestrategie. "

Marjolijn van Stuijvenberg Communicatieadviseur voor bovenlokale samenwerkingsverbanden en projecten

"Het inzetten van het stakeholder engagement platform is erg effectief gebleken, in combinatie met de andere communicatiemiddelen. We hebben hiermee in korte tijd twee keer meer mensen bereikt dan normaal. En daarnaast hebben wij nu een schat aan data. Onder andere de RES Groningen gebruikt dit nu als één van hun data bronnen. Het mooiste van het platform vind ik de combinatie van de beleving van mogelijke turbines in het landschap en dat bewoners zelf geschikte locaties kunnen aanwijzen. Daaruit is een heatmap ontstaan waarmee inzichtelijk is hoe de bevolking over locaties denkt. "

Alfred Hamstra Gemeente Groningen - projectleider Energie

"Het besluitvormingsproces is veel sneller gegaan dan anders. Iedereen snapte waar we het over hadden. Daardoor konden we duidelijker en helderder met elkaar communiceren."

Hans Buis Project team Ringzuid Groningen

"Deze update is perfect! De bolfoto tour is een toegevoegde waarde voor ons bedrijf en wordt zeer gewaardeerd door onze belanghebbenden. Tot slot willen we u bedanken voor het doen van dit project met ons en we niet zullen aarzelen om terug te komen voor toekomstige projecten."

Christophe Mouette Chargé de missions foncier et Développement Solaire - BayWa r.e.

"Wij hebben met uitermate veel plezier en waardering samen gewerkt met The Imagineers. De snelheid van handelen, de professionaliteit, het inlevingsvermogen, de creativiteit en de kwaliteit van het uiteindelijke product zijn een belangrijke succesfactor geweest voor het participatieproces. Tour.marineterrein.nl biedt daarnaast nog zoveel extra mogelijkheden om met de samenleving het gesprek over de toekomst van Marineterrein Amsterdam te voeren, maar evenzeer zoveel andere locaties in het land. "

Guido Wallagh Partner bij Inbo en Projectleider informatie- en consultatieronde Marineterrein

"The Imagineers geeft je op een realistische manier een kijkje in de toekomst! Dit is precies waar wij als luchthaven naar op zoek zijn. Het team van experts denkt met je mee, is snel en gaat uitdagingen aan."

Pauline Beumer Coördinator Corporate Communications Lelystad Airport

"Er lag een behoorlijke uitdaging en de lat hebben we heel hoog gelegd, maar samen met The Imagineers hebben we in een zeer korte tijd en met een enorm intensieve samenwerking, een topprestatie geleverd."

Marc van der Loo Projectmanager Heijmans

"The Imagineers Holland heeft voor mijn A15-project (provincie Gelderland) een mooie visualisatie gemaakt over de nieuwe A15-aansluitingen in Bemmel en Zevenaar. Werkte aantoonbaar goed op een groot touchscreen. Omwonenden en wegontwerpers konden echt in gesprek over de ontwerpvoorstellen. Werkt ook lekker op de iPad, smartphone of VR-bril."

Jeroen van der Hee Senior communicatieadviseur Tappan

"Alle beschikbare woningbouwkavels zijn in één oogopslag zichtbaar, dat is precies waar we naar op zoek waren!"

Janine Venebrugge Medewerker Wonen Twenterand

"In vogelvlucht kun je heel duidelijk de ligging van de nieuwe weg laten zien of zelf ‘in een auto stappen’ en alvast de routes verkennen. Een echte eyecatcher voor ons informatiecentrum!"

Joyce Nolten Medior communicatieadviseur bij projectorganisatie Rotterdamsebaan