Reviews

Benieuwd naar ervaringen met ons? Lees hier de reviews

"Wij hebben met uitermate veel plezier en waardering samen gewerkt met The Imagineers. De snelheid van handelen, de professionaliteit, het inlevingsvermogen, de creativiteit en de kwaliteit van het uiteindelijke product zijn een belangrijke succesfactor geweest voor het participatieproces. Tour.marineterrein.nl biedt daarnaast nog zoveel extra mogelijkheden om met de samenleving het gesprek over de toekomst van Marineterrein Amsterdam te voeren, maar evenzeer zoveel andere locaties in het land. "

Guido Wallagh Partner bij Inbo en Projectleider informatie- en consultatieronde Marineterrein

"Het besluitvormingsproces is veel sneller gegaan dan anders. Iedereen snapte waar we het over hadden. Daardoor konden we duidelijker en helderder met elkaar communiceren."

Hans Buis Project team Ringzuid Groningen

"The Imagineers geeft je op een realistische manier een kijkje in de toekomst! Dit is precies waar wij als luchthaven naar op zoek zijn. Het team van experts denkt met je mee, is snel en gaat uitdagingen aan."

Pauline Beumer Coördinator Corporate Communications Lelystad Airport

"Er lag een behoorlijke uitdaging en de lat hebben we heel hoog gelegd, maar samen met The Imagineers hebben we in een zeer korte tijd en met een enorm intensieve samenwerking, een topprestatie geleverd."

Marc van der Loo Projectmanager Heijmans

"The Imagineers Holland heeft voor mijn A15-project (provincie Gelderland) een mooie visualisatie gemaakt over de nieuwe A15-aansluitingen in Bemmel en Zevenaar. Werkte aantoonbaar goed op een groot touchscreen. Omwonenden en wegontwerpers konden echt in gesprek over de ontwerpvoorstellen. Werkt ook lekker op de iPad, smartphone of VR-bril."

Jeroen van der Hee Senior communicatieadviseur Tappan

"Alle beschikbare woningbouwkavels zijn in één oogopslag zichtbaar, dat is precies waar we naar op zoek waren!"

Janine Venebrugge Medewerker Wonen Twenterand

"In vogelvlucht kun je heel duidelijk de ligging van de nieuwe weg laten zien of zelf ‘in een auto stappen’ en alvast de routes verkennen. Een echte eyecatcher voor ons informatiecentrum!"

Joyce Nolten Medior communicatieadviseur bij projectorganisatie Rotterdamsebaan