Project aanpak

Hoe vliegen we jouw project aan?

Aanvliegroutes voor draagvlak

Van korte doorlooptijd tot langer lopende programma’s…met elk type project kun je bij ons terecht. De rode draad bij élk project? Vooraf heldere projectafspraken, een duidelijke kick-off-, tussentijdse feedback- en oplevermomenten.

Wij werken met de agile-scrum methode. Dat betekent dat wij in korte sprints van 1-2 weken werken.

Heb je een kortlopend project met een strakke deadline? Dan gaat het in de eerst mogelijke sprint mee. Korte lijntjes tussen jou en onze projectleider zorgen voor een effectief proces.

Regelmatig zijn projecten complexer van aard. Dan is co-creatie met jou als klant beter op zijn plaats en schakelen wij – waar nodig – experts uit ons of jouw netwerk bij. Bij zo’n project starten we meestal met een gezamenlijke brainstorm om jouw vraag kristalhelder te krijgen. De planning delen we op in sprints en uiteraard houden we het hele project contact met elkaar. Wij gebruiken online onze tools om samen de voortgang te bewaken en feedback te verzamelen.

Bij alles wat wij doen, hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij vragen na elk project om een beoordeling, zodat wij continu kunnen leren en verbeteren.

 

Meer weten van onze visuele tools?

 

Producten en diensten

Bijzondere ervaring in de volgende sectoren:

Met zo’n 2000 projecten op de teller, zijn wij ervaren meedenkers om jouw project tot een succes te maken. Over de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de volgende sectoren:

Tijd voor koffie?

We horen graag waar we jou mee kunnen helpen. Dus neem gerust contact op voor een kennismaking.