Over ons

Wij zijn The Imagineers

Wie wij zijn?

Wij zijn bevlogen beeldmakers en software engineers. Creatieve geesten en technisch specialisten. Een beetje nerd, ook wel. Wij worden warm van alles dat techniek voortbrengt en wat wij kunnen gebruiken voor onze missie:  het versnellen van projecten met visualisaties. Wij doen dit via een interactief beeldgestuurd platform, om de communicatie tussen betrokken partijen te vergemakkelijken.

Want: verbeeldingskracht versterkt overtuigingskracht. Dat geloven wij niet, dat weten wij.

 

Wij verbeelden

Aanpassingen in de leefomgeving of werkruimte van mensen worden vaak als ingrijpend ervaren. Hoe noodzakelijk ze ook kunnen zijn. Door deze aanpassingen zo realistisch mogelijk te verbeelden, ziet iedereen hetzelfde. En als iedereen hetzelfde ziet, praat dat een stuk makkelijker. Wij hebben alles in huis om ‘morgen’ vandaag al zichtbaar te maken, zodat stakeholders (bewoners, werknemers of andere belanghebbenden) zich een realistisch beeld kunnen vormen.

Zien, ervaren en begrijpen

Onze tools vergroten het onderlinge begrip tussen belanghebbenden in een bouwproject. Ze laten zien welke uitwerking een voorstel heeft op het landschap en de leefomgeving. Er wordt uitleg bij gegeven en er is mogelijkheid voor discussie en participatie. Hierdoor wordt er gepraat over dezelfde dingen, kunnen drempels worden weggenomen en kunnen samen goede beslissingen genomen worden. 

Onze cultuur

Onze cultuur is gemakkelijk terug te vinden in onze kernwaarden. Zo werken we met onze collega’s onderling, maar uiteraard ook met onze klanten.

  • vandaag goed, morgen beter: stap voor stap, gewoon doen!
  • samen werken met lol en plezier
  • open en transparant
  • neem je vrijheid, pak je verantwoordelijkheid
  • focus op eindresultaat

 

 

Onze mensen

Wilco de Boer
Developer
wilco@theimagineers.com
+31 5 15 43 92 30

Tedde Langhout
Adviseur
tedde@theimagineers.com
+31 6 83234078

Ronald de Vries
CEO
ronald@theimagineers.com
+31 5 15 43 92 30

Peter Cuperus
Project Owner & 3D Artist
peter@theimagineers.com
+31 5 15 43 92 30

Martin Halbertsma
3D Artist
martin@theimagineers.com
+31 5 15 43 92 30

Kevin Drost
Developer
kevin@theimagineers.com
+31 5 15 43 92 30

Jan Groeneveld
Scrum Master & Developer
jan@theimagineers.com
+31 5 15 43 92 30

Hans Kramer
Adviseur
hans@theimagineers.com
+31 6 44330907

Ernest Dik
Managing Director
ernest@theimagineers.com
+31 6 53903576

Roelof Koning
3D artist
roelof@theimagineers.com
+31 5 15 43 92 30

Zoek je een stage of afstudeerplek?

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste, leergierige stagiaires of afstudeerders, die bereid zijn om hun handen uit de mouwen te steken.

Vacature stage of afstuderen

Hoe het zo kwam

Verwondering. Daar begon het mee. Als 12-jarig jongetje zag Maarten een 3D afbeelding in een tijdschrift. Het intrigeerde. Helemaal in combinatie met de wiskundige formule die er bij afgebeeld werd. Het was een bepalend moment. Er was geen weg meer terug.

Maarten beet zich vast in de wereld van 3D technologie en de toepassingen ervan. Hij lééfde het. En hij maakte er een bedrijf van. In 1999 begon hij met Via Drupsteen.

Omdat passie aanstekelijk is, groeide Via Drupsteen. De mogelijkheden in techniek groeiden en werden eigenlijk gewoon oneindig. Maarten en zijn team omarmden al deze mogelijkheden. Als eerste iets uitproberen, als eerste iets doen, als eerste iets maken.

Inmiddels werken meer dan 20 visuele fanaten aan projecten en software. Techniek betekent voor hen: ‘ongekende mogelijkheden in het (interactief) verbeelden’.

Daarom werd er in 2016 gekozen voor een nieuwe naam die deze lading beter dekt. The Imagineers. Verbeelding gerealiseerd door techniek. Maarten “Ach, eigenlijk leggen we het ook liever niet uit. Ervaar het maar gewoon.”

 

Onze aanpak