Onze aanpak

Beter begrip leidt tot betere dialogen

Betere dialogen leiden tot snellere projecten

Wij versnellen jouw project met beeldvorming. Dat doen we met een interactief beeldgestuurd platform. Het visualiseren van veranderingen vergemakkelijkt de communicatie tussen betrokken partijen, versoepelt beslistrajecten en draagt bij aan duidelijke communicatie.

Beelden brengen begrip

Wij maken visualisaties op allerlei manieren. Altijd passend bij het uiteindelijke doel. Wat moet er verbeeld worden? Voor wie? Zijn er verschillende scenario’s? Waar worden de visualisaties voor gebruikt? Wordt er weerstand op de verandering verwacht? En welke extra informatie is nodig om het verhaal achter de verandering te ondersteunen?

Wij durven te zeggen dat we alles kunnen verbeelden. Vaak vormen hoge resolutie 360 graden foto’s het startpunt. Daar voegen we 3D visualisaties van de veranderingen aan toe. En dat maakt het eindresultaat heel natuurgetrouw en herkenbaar. De technische keuzes die we maken, zijn afhankelijk van welk doel er in de communicatie bereikt moet worden. 


Bijzondere ervaring in de volgende sectoren:

Met meer dan 1000 projecten op de teller, zijn wij ervaren meedenkers om jouw project tot een succes te maken. Over de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de volgende sectoren:

Tijd voor koffie?

We horen graag waar we jou mee kunnen helpen. Dus neem gerust contact op voor een kennismaking.

 

Vakjargon

Heb jij enig idee wat een API is? En wat denk jij bij bolfoto, POI, multichannel, snippet? Beroepsterminologie. Daar kunnen wij ook wat van. Wij nemen onze klanten mee in de wondere wereld van beeldvorming en visualisatie, maar spreekt iedereen eigenlijk wel dezelfde taal? Onze veelgebruikte termen zijn voor de één duidelijk, voor de ander abacadabra. We hebben het maar eens op een rijtje gezet. Klik hier voor uitleg over ons jargon.