Onze aanpak

Beter begrip leidt tot draagvlak

Draagvlak leidt tot snellere projecten

Wij versnellen jouw project door draagvlak te creëren met beeldvorming. Dat doen we met een interactief beeldgestuurd platform. In dit platform worden realistische beelden getoond van de huidige situatie en de toekomst, en wordt de verandering helder uitgelegd.

Hoe gebruik je het platform?

  • tijdens (interne) presentaties, ook op heel grote schermen
  • op jouw website
  • in social media
  • als filmpje op Youtube
  • tijdens informatieavonden
  • in hoge resolutie print

Het visualiseren van veranderingen vergemakkelijkt de communicatie tussen betrokken partijen, versoepelt beslistrajecten en draagt bij aan duidelijke communicatie. De combinatie tussen duidelijke beelden, én het hoe en waarom van de verandering, dat is wat onze beeldvorming zo krachtig maakt.

Beelden brengen begrip

Wij durven te zeggen dat we alles kunnen verbeelden. Vaak vormen hoge resolutie 360 graden foto’s het startpunt. Daar voegen we 3D visualisaties van de veranderingen aan toe. En dat maakt het eindresultaat heel natuurgetrouw en herkenbaar.

Wij maken visualisaties op allerlei manieren. Altijd passend bij het uiteindelijke doel. Wat moet er verbeeld worden? Voor wie? Zijn er verschillende scenario’s? Waar worden de visualisaties voor gebruikt? Wordt er weerstand op de verandering verwacht? En welke extra informatie is nodig om het verhaal achter de verandering te ondersteunen?

Om in korte tijd te kunnen leveren, kijken we samen met jou welk materiaal al beschikbaar is en welke beelden en informatie nieuw aangeleverd moeten worden. Ons team van 3D-experts zorgt ervoor dat jij optimaal kan communiceren over jouw project.

Bijzondere ervaring in de volgende sectoren:

Met meer dan 1000 projecten op de teller, zijn wij ervaren meedenkers om jouw project tot een succes te maken. Over de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de volgende sectoren:

Tijd voor koffie?

We horen graag waar we jou mee kunnen helpen. Dus neem gerust contact op voor een kennismaking.

 

 

Vakjargon

Heb jij enig idee wat een API is? En wat denk jij bij bolfoto, POI, multichannel, snippet? Beroepsterminologie. Daar kunnen wij ook wat van. Wij nemen onze klanten mee in de wondere wereld van beeldvorming en visualisatie, maar spreekt iedereen eigenlijk wel dezelfde taal? Onze veelgebruikte termen zijn voor de één duidelijk, voor de ander abacadabra. We hebben ons jargon maar eens op een rijtje gezet.