Het nieuwe gemaal van Vijfhuizen

Vijfhuizen verandert en dat laten wij zien

Het verbeteren van de waterkwaliteit en realiseren van de natuurdoelen uit het Europese Kader Richtlijn Water (KRW). Daar hebben we het over bij het nieuwe gemaal bij Vijfhuizen. Dit nieuwe gemaal moet ook zorgen voor een verhoging van de bemalingscapaciteit in Friesland, het bevorderen van vismigratie, het versterken van flora en fauna. Bovendien gaat het meer recreatie bieden in de omgeving. Al deze veranderingen roepen vragen op voor omwonenden en betrokkenen.

Om dit in beeld te brengen hebben wij, in opdracht van Wetterskip Friesland, een virtuele tour gemaakt van de toekomstige veranderingen in de omgeving. Onze tour wordt gebruikt als ondersteunend materiaal op de website van het Vijfhuizen project, waar omwonenden en betrokkenen alle informatie kunnen vinden over het project.

Bekijk hier de website

Huidige situatie

Toekomstige situatie

De toekomst zien en begrijpen

Belangrijk is dat omwonenden weten waar ze aan toe zijn. Wat betekent het nieuwe gemaal van Vijfhuizen voor mij? Hoe komt dat eruit te zien? Wat ga ik hier van merken? Om hier meer grip op te krijgen, vergelijkt onze virtuele tour de huidige situatie en de toekomstige. Deze beelden zijn waarheidsgetrouw en glashelder. Hierdoor beleven de omwonenden van te voren de toekomstige veranderingen. Dit zorgt voor inzicht. Men stelt gerichte vragen. Zo weet iedereen waarover gesproken wordt en wat voor impact het heeft op de leefomgeving.

Handig! Onze tour is overal toegankelijk via je Smartphone, Tablet of Computer. Ook wanneer je de toekomstige locatie van het gemaal bezoekt. Door middel van een QR code op de locatie kunnen geïnteresseerde voorbijgangers alvast een kijkje nemen in de toekomstige situatie.

Zelf benieuwd naar het nieuwe gemaal van Vijfhuizen? Bekijk hier de tour:

Meer projecten:

Houkepoort

Houkepoort

Beeldgestuurde gebiedspromotie en verkoop.

Lees meer...
Sportzone Sittard

Sportzone Sittard

Heijmans: winnend voorstel voor aanbesteding

Lees meer...
Lelystad Airport

Lelystad Airport

Lelystad Airport breidt uit. Wat gaat er veranderen?

Lees meer...

Meer weten? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.