Versterking Houtribdijk

Hoe een dijkversterking de omgeving kan beïnvloeden

Houtribdijk veiliger

De Houtribdijk wordt versterkt. Deze versterking is essentieel om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is de dijk beter bestand tegen zware stormen. Daarnaast zal straks een nieuw natuurgebied ontstaan, met meer mogelijkheden recreatie.

Dijkversterking in beeld

Hoe gaat de Houtribdijk er straks uitzien? Dit maakten wij inzichtelijk in opdracht van Tappan en Rijkswaterstaat. Door middel van een interactieve tour worden betrokkenen geïnformeerd over de wijzigingen die aan de Houtribdijk worden aangebracht. Zo brachten we de nieuwe versterkingen aan de dijk met breuksteen, het nieuwe natuurgebied Trintelzand en het nieuwe watersportstrand in beeld.

Huidige situatie

Toekomstige situatie

Zie jij wat ik zie?

Communicatie rond de versterking van de Houtribdijk is belangrijk voor alle betrokkenen. Informeren aan de hand van waarheidsgetrouwe beelden trekt de aandacht. Goede beeldvorming creëert duidelijkheid en overzicht. De virtuele tour die wij hebben ontwikkeld laat goed zien hoe de Houtribdijk er in de toekomst uit gaat zien. Dit zorgt voor meer wederzijds begrip. Met hetzelfde uitgangspunt voor ogen, wordt een soepel verloop van een project gestimuleerd.

Meer projecten:

Houkepoort

Houkepoort

Beeldgestuurde gebiedspromotie en verkoop.

Lees meer...
Sportzone Sittard

Sportzone Sittard

Heijmans: winnend voorstel voor aanbesteding

Lees meer...
Lelystad Airport

Lelystad Airport

Lelystad Airport breidt uit. Wat gaat er veranderen?

Lees meer...

Meer weten? Stuur ons een berichtje!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.