Betrokkenen de gelegenheid geven om al precies te zien hoe de toekomstige weg eruit komt te zien

Een nieuwe weg aanleggen vraagt om goede communicatie met iedereen die daarbij betrokken is. Hoe duidelijker de plannen worden uitgelegd, hoe minder vragen er zijn. En de vragen die overblijven, gaan veel meer de diepte in. Praten vanuit hetzelfde uitgangspunt is essentieel voor een soepel verloop van een project als dit.

Daarom hebben wij in opdracht van De Rijnlandroute een interactieve applicatie ontwikkeld die de toekomstige weg al in detail laat zien. In de allereerste fase van het project maakten we gebruik van serious gaming. Dit geeft in een gesimuleerde omgeving weer hoe het project eruit kan komen te zien. Toen de plannen concreter werden, hebben we de plannen ingepast in het bolfoto platform. Hierdoor is het plan in een realistische omgeving te zien.

 

De Rijnlandroute zichtbaar

Omdat de regio Holland Rijnland te maken heeft met opstopping van verkeer, werd er gekozen voor het aanleggen van een nieuwe weg. Deze weg loopt van Katwijk, via de A4 naar de A44 bij Leiden. Mooi om het Groene Hart heen.

Met behulp van serious gaming hebben we betrokkenen en geïnteresseerden de gelegenheid gegeven om al precies te zien hoe de weg eruit komt te zien. Vanuit de lucht, maar ook vanuit de auto. Dit heeft op een prettige en toegankelijke manier veel onduidelijkheden weggenomen voor belanghebbenden in dit project.

Huidig

Toekomst

Navigeer zelf in onze bolfoto-tour en switch tussen de huidige en toekomstige situatie

Bekijk hier onze andere infra cases

Ringzuid Groningen

Ringzuid Groningen

Draagvlak creëren door verschillende scenario’s tot leven te wekken.

Lees meer...
Rotterdamsebaan

Rotterdamsebaan

Belanghebbenden betrekken en informeren met realistisch beeld.

Lees meer...
Aanpassingen A15

Aanpassingen A15

Aanpassingen aan de A15 en het onderliggend wegennet in beeld.

Lees meer...

Geïnteresseerd? Laat gerust een berichtje achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.