Bedieningscentrale + VR

De bedieningscentrale in combinatie met VR

The Imagineers - beeldvorming ook in VR - visualization in VR

Virtual Reality. Als in 2016 iets veel aandacht kreeg, was dat het wel. En terecht, ook. Want deze fantastische techniek biedt ongekend veel mogelijkheden. Virtual Reality is de ultieme manier van verbeelden. Woorden, foto’s, zelfs 360 graden foto’s en ook een combinatie daarvan vallen in het niet bij de verbeeldingskracht van VR.

Verbeelden is misschien zelfs wel niet de juiste term. Virtual Reality brengt een nieuwe realiteit tot leven. Laat mensen dingen écht meemaken, ook al bestaat deze realiteit alleen maar virtueel. De beleving is echt. En dus is dit een ultieme techniek om dat wat er nog niet is, er wel alvast te laten zijn. En daarmee voor ons een ultieme manier om de wensen, ideeën en plannen van onze klanten te vertalen. We halen de toekomst naar nu.

We deden dat bijvoorbeeld recentelijk in een opdracht voor een nieuwe bedieningscentrale, voor de provincie Zuid-Holland. Of, nou ja: het project werd veel meer dan alleen een bedieningscentrale. En we zien dat veel vaker: bestemmingen die multi-purpose worden ingevuld met als gemeenschappelijke deler een doel of ambitie. In dit geval: innovatie en vernieuwing stimuleren. Daarom moest het gebouw meer gaan worden dan alleen een plek van waaruit objecten en systemen zouden worden aangestuurd. Een bruisend geheel van processen en mensen. Systemen en emoties. Vergaderen, werken, ontwikkelen, leren, experimenteren. Allemaal met oog op de toekomst.

Om deze ambitie over te brengen, kozen we voor een film in Virtual Reality waarin de stad van de toekomst kan worden beleefd. Neem plaats in een zelfrijdende auto en maak kennis met deze virtuele realiteit.

Meer informatie over wat Virtual Reality kan en zal gaan betekenen voor jouw branche? Neem gerust contact op.

Mobiliteit van de Toekomst

video Mobiliteit van de Toekomst

Bekijk onze Specials:

Allen & Overy

Allen & Overy

Loop alvast door je toekomstige werkplek bij Allen & Overy

Lees meer...

Kunnen we wat voor jou betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.