Feanetië

Doel van het Feanetië project

Met passie wil Werkgroep Feanetië een stukje van de oorspronkelijke identiteit van Heerenveen terug laten keren. Dit ambitieuze doel willen ze realiseren met onder andere een mooie, beweegbare brug en met het verbreden van de grachten. Dan kan je in de toekomst met bootjes door de binnenstad te varen. Deze verandering zal zorgen voor een sfeerimpuls, wat Heerenveen aantrekkelijker zal maken voor toeristen en natuurlijk de eigen inwoners. Daarnaast zal dit zorgen voor een economische stimulans.

Draagvlak voor het project

Om het ideaal te kunnen verwezenlijken moet er eerst draagvlak gecreëerd worden bij de gebruikers van de binnenstad van Heerenveen. Door omwonenden, ondernemers en instellingen te informeren en voor te bereiden op verandering, kan er op dit gebied veel bereikt worden. Door de belanghebbenden bij het proces te betrekken, ontwikkelt Feanetië zich tot een steeds betere versie van het plan.

De website voor Feanetië

Van Werkgroep Feanetië hebben wij de opdracht gekregen om hun idee realistisch in beeld te brengen, om zo draagvlak te creëren. Op een website waarin het verleden, het heden en de mogelijke toekomst te zien is, worden de gebruikers geïnformeerd over de ideeën van Feanetië. Door middel van heldere informatie in combinatie met realistische beelden zullen er gelijke verwachtingen onder de omwonenden zijn. Dit zorgt voor minder onzekerheid en meer draagvlak.

Benieuwd naar de website van Feanetië? Bekijk hem hier!

 

Huidige situatie

Toekomstige situatie

.

Meer weten? We vertellen je er graag over!

Neem gerust contact met ons op. Vinden we leuk!

Bekijk hier onze andere Infra cases:

Ringzuid Groningen

Ringzuid Groningen

Draagvlak creëren door verschillende scenario’s tot leven te wekken.

Lees meer...
Rotterdamsebaan

Rotterdamsebaan

Belanghebbenden betrekken en informeren met realistisch beeld.

Lees meer...
Rijnlandroute

Rijnlandroute

Betrokkenen de gelegenheid geven om al precies te zien hoe de toekomstige weg eruit komt te zien.

Lees meer...