Kavelverkoop bevorderen met sfeerimpressies en kavelinformatie

Grote nieuwe wijk in Almelo: kavels in de kijker

Almelo groeit. Er komt een totaal nieuwe wijk in Almelo Noordoost, met meer dan 150 kavels. Van klein en betaalbaar tot zeer royaal, met volledige vrijheid in architectuur. De gemeente wil geïnteresseerden een gevoel geven van hoe de wijk er ongeveer uit komt te zien. En dat iedereen gemakkelijk kan zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Het interactieve platform laat geïnteresseerden alvast de sfeer proeven, nog voordat de plannen voor de huizen zelf gereed zijn.

Huidige situatie

Toekomstige situatie

* De architectuur is slechts een voorbeeld.

* De architectuur is slechts een voorbeeld.

Rondkijken in de toekomstige wijk

Welke kavels komen waar? Hoe ruim wordt de wijk opgezet? Wat wordt het uitzicht? Om dit soort vragen te beantwoorden, is een 360 graden sfeerimpressie van de nieuwe wijk gemaakt. Bekijk het zelf in het onderstaande beeld.  Door op ‘tour’ te klikken kan je door de wijk navigeren en tussen de huidige en toekomstige situatie switchen.

Kavel informatiesysteem

Dit systeem laat zien welke kavels beschikbaar zijn, welke in optie zijn, en welke al verkocht zijn. En uiteraard is ieder kavel aanklikbaar om extra informatie op te vragen en om interesse te tonen.

Geïntegreerde verkoopsite

De verkoop website van Almelo Noord is ontworpen door Stijlgenoten; zij hebben ons platform hierin geïntegreerd. Benieuwd hoe die website eruit ziet? Klik hier.

Verder zijn de gegevens van het kavel informatiesysteem gekoppeld met Nieuwbouw Nederland. Hier worden alle kavelgegevens en bezoekersstatistieken continu gemonitord en up-to-date gehouden.

Meer weten? We vertellen je er graag over!

Neem gerust contact met ons op. Vinden we leuk.

Bekijk meer cases in deze sector:

Houkepoort

Houkepoort

Beeldgestuurde gebiedspromotie en verkoop.

Lees meer...
Twenterand

Twenterand

Wij brachten vier nieuwbouwprojecten in Twenterand in beeld.

Lees meer...
Sportzone Sittard

Sportzone Sittard

Heijmans: winnend voorstel voor aanbesteding

Lees meer...